Mir se vini n www.albachat.itgo.com

MSN Diskutim n Forumin AlbaniaForum- Q ti shikoni punimet dhe fotografit e t tjerve,q t vendosni shenime,foto,tema t ndryshme hyrja me HotMail.

 

Hyrja n AlbaniaForum [ MSN me Hotmail ] 

Kliko për Hyrje në  AlbaniaForum.  

Dhuratat më të Bukura në dhoqërinë nga Interneti.

Ju dëshirojë që të jeni më të dashur në Voice Chat që të keni një dhuratë. 

- Kliko FOTOGRAFIT - Shkoni direkt n Foto User n 2 Albume.

Pa ndihmen e WebMasterit mundeni t vendosni fotografin.

Porosia me z - Leje porosin me z n AlbaChat.

Leximi i mesazheve tjer dhe diskutime me z n AlbaVoice.

Leje porosin tuaj nse nuk e takoni n Voice Chat.

[ Kliko Posta e re - Posta me z ]

Ndoshta t del kismeti kliko  Hyrje n DashuriaForum - Provo !!!

-= Rregullore ne Voice Chat =-
Ne fund te faqes eshte nje katror ku ju e shkruani emrin tuaj ku me pas klikoni butonin Hyrje ne Voice dhe me pas hapet nje dritare e Voice Chatit,ku mundeni te kontaktoni me ze,rregullore eshte se ne anen e majt e keni voice chatin nese per here te pare hyni ne voice chat atehere duhet me prite 2 minuta derisa te lexohet apleti per afishim,dhe ne anen e djatht e keni textChatin ku duhet te prisni me pas qe te lexohet apleti.Nese hapet ndonje dritare shtype Yes, dhe me pas shtype STRL ose  CTRL dhe fol ne Voice Chat..

ALBACHAT  - Voice Chat & Text Chat.

Shkruaje emrin me posht dhe kliko Hyrje ne Voice 

 Nick Name :

 Nese vini për herë të parë pritni te behet instalimi... Jeni Vizitori nr :23237

[Posta Elektronike] - Youname@albachat.zzn.com

Shkruaj n librin e vizitoreve 

- Lexo librin e vizitoreve